Kom naar het Josaphatpark, The Park To Be voor deze zomer!

Geniet van je zomer met familie of vrienden in het Josaphatpark.

Het startschot wordt gegeven door het “Kriekenfeest” op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Twee maand lang de gelegenheid om te vieren, te spelen en deel te nemen aan activiteiten in het Josaphatpark, The Park To Be!

Neem iedere dag tijdens de week, van 1 juli tot en met 30 augustus, gratis deel aan creatieve workshops, yoga- en zumbalessen, pound fitness, Qi Gong, wandelingen met paarden of ezels, conversatietafels maar ook strandspelen, muziektherapie, rolschaatsen, skateboarden…

Op het boogschuttersplein is er elke dag van de zomer van 29 juni tot 30 augustus van 16u tot 19u een infopunt. Petanque, mölki, waterpistolen of nog badmintonmateriaal zijn gratis ter beschikking tijdens de openingsuren in ruil voor een identiteitsbewijs.

Elk weekend is er een thema: Josaphat in het zadel, openluchtbioscoop, Schaarbeek bad, sprookjes en spelletjes uit hout, dans en muziek, do it yourself, Schaarbeek bad … zijn enkele voorbeelden van dit 100% gratis en veelzijdig programma.

Het Jeugdpark, het Boogschuttersplein, de Muziekkiosk, het Azaleaplein en het Ezelspark zijn de vijf kernlocaties waar de activiteiten zullen plaatsvinden.

6 locaties voor animaties in Josaphat Park

Programma van animaties 2019

We zouden graag jouw mening kennen !

Volg ons op sociale media

Kom deze zomer naar het Josaphatpark
voor de vierde editie van The Park To Be !

Het gaat over jou op de sociale media…

Deel zelf ook jouw enthousiasme met de hashtag #TheParkToBe