Kom naar het Josaphatpark, The Park To Be voor deze zomer!

Geniet van je zomer met familie of vrienden in het Josaphatpark.

Het startschot wordt gegeven door het “Kriekenfeest” op zaterdag 23 en zondag 24 juni. Twee maand lang de gelegenheid om te vieren, te spelen en deel te nemen aan activiteiten in het Josaphatpark, The Park To Be!

Neem iedere dag tijdens de week, van 2 juli tot en met 31 augustus, gratis deel aan creatieve workshops, yoga- en zumbalessen, pound fitness, Qi Gong, wandelingen met paarden of ezels, conversatietafels maar ook strandspelen, muziektherapie, rolschaatsen, skateboarden…

Op het boogschuttersplein is er elke dag van de zomer van 30 juni tot 31 augustus van 16u tot 19u een infopunt. Petanque, mölki, waterpistolen of nog badmintonmateriaal zijn gratis ter beschikking tijdens de openingsuren in ruil voor een identiteitsbewijs.

Elk weekend is er een thema: openluchtbioscoop, Schaarbeek bad, sprookjes en spelletjes uit hout, streetpark, do it yourself, Schaarbeek bad, de Middeleeuwen … zijn enkele voorbeelden van dit 100% gratis en veelzijdig programma.

Op 8 september is er “Boem Patat Josaphat” om deze goed gevulde zomer af te ronden met een feestelijke noot.

Het jeugdpark, het boogschuttersplein, de muziekkiosk, het azaleaplein en het ezelspark zijn de vijf kernlocaties waar de activiteiten zullen plaatsvinden.

5 locaties voor animaties in Josaphat Park

Programma van animaties 2018

Het programma is beschikbaar :

Op onze agenda

Om te downloaden en afdrukken


Volg ons op sociale media

Kom deze zomer naar het Josaphatpark
voor de derde editie van The Park To Be !

Ontdek de animaties van 2018

Het gaat over jou op de sociale media…

Deel zelf ook jouw enthousiasme met de hashtag #TheParkToBe